professionals die met kinderen werken

‘Het zaadje van mindful zijn kan je niet vroeg genoeg planten.’

Ben je een professional die met kinderen werkt en wil je ze graag wat meer mindfulness meegeven? Dan is deze 2-daagse training wat voor jou. In twee dagen neem ik je mee in de wereld van mindfulness voor kinderen en tieners | jongeren. Je krijgt praktische tips, handvatten, oefeningen en vooral veel voorbeelden om mindfulness toe te voegen aan je coaching, schoolklas, kinderdagverblijf, BSO. Ben je zelf al opgeleid MBSR mindfulness trainer, dan zijn deze vaardigheden via deze training heel goed te vertalen naar je kinder/ tiener/ jongeren doelgroep.

Als psycholoog, counsellor, mindfulness trainer EN ouder heb ik reeds jarenlange ervaring met zowel mindfulness in mijn werk als in mijn privé leven. En ook alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Ik neem je graag mee in de tips, trucs en alle praktische zaken van mindfulness in de praktijk brengen. Het worden vooral 2 doe-dagen. Je mag zelf weer even in de schoenen staan van het kind of de jongere in jezelf.

De training wordt gegeven in samenwerking met academie voor leven van Anurag ten Klooster. Dit is een CRKBO geregistreerde instelling.

Mindfulness voor Kinderen en Jongeren | 2 daagse

In deze twee dagen gaan we door het programma heen zoals je dat bij kinderen en bij jongeren kunt aanbieden. Twee verschillende programma’s met overeenkomsten en verschillen met de volwassen training.

Hoe betrek je deze verschillende kind en jongeren leeftijdsgroepen in je training, in het dagelijks mindfulness toevoegen en meer compassievol in het leven te staan.  Welke oefeningen biedt je aan, wat is jouw houding als begeleider en hoe ga je met bepaalde situaties om. Spelenderwijs en proactief geef je ze een basis mee waar ze in hun verdere leven profijt van kunnen ondervinden.

Data:

Mindfulness voor kinderen: maandag 6 februari 2023

Mindfulness voor jongeren: maandag 20 februari 2023

 

Investering:  €350,00 voor beide

Locatie: Amsterdam – IJburg