Dit ben ik

Een mens met veel lagen en van veel kleuren. Psycholoog | registercounsellor ABvC® | trainer | coach, maar vooral ook gewoon mens | moeder | partner | vriendin | dochter | zus | collega. Volg me op social media, daar ontdek je ook meer van mij. Of kom gewoon langs voor een eerste gesprek. Gaan we gelijk samen aan het werk!

Waarom naar mij?

Dat blijft altijd een bijzondere vraag. Ik geloof dat dingen lopen zoals ze lopen. Hoe ben je hier terecht gekomen? Ben je doorverwezen, of heb je mij ‘voorbij’ zien komen op social media of in het echte leven. Of was je gewoon wat aan het zoeken en kwam je ’toevallig’ op mijn site?

De vraag is, wat heb jij nodig? Heb je iemand nodig die je in je comfortzone brengt, waar jij je veilig genoeg bij voelt om dat te bespreken en te uiten wat jij wil. Heb je een spiegel nodig, iemand die je af en toe buiten de lijntjes laat kleuren. Of weet je het (nog) niet zo goed. Kom langs!

Ik werk graag naar het licht, wat symbool staat voor mij als metafoor voor zijn | hier&nu | je eigen levenskracht | transformatie. Het belang van een holistische benadering van (psychische) klachten zet ik in. Alles hangt met elkaar samen en niks staat op zich. Binnen mijn werkwijze ga ik ervan uit dat we op verschillende lagen functioneren: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Doordat jouw systeem als een geheel werkt en ook weer als een geheel met andere systemen, werkt een blokkade of verstoring op de ene laag door op andere lagen. In samenwerking met jou onderzoeken we de klacht en de betekenis ervan. Het onderzoeken en voelen om te ‘zien’ wat er wèl mogelijk is, waar zijn openingen en kansen, drijft mij. Dit alles altijd in verbinding en afstemming met de ander. 

Voel je welkom. Ik zie en spreek je graag. Meer over mij weten? Ook ik ben ‘gewoon’ mens. Met ervaringen, overwonnen trauma’s en een echt leven. Scroll maar door.

Om goede zorg te leveren, kennis te hebben van datgene wat ik toepas en om toegelaten te worden tot verschillende beroepsverenigingen heb ik verscheidene opleidingen voltooid.

 • Bachelor en master klinische psychologie, nevenrichting arbeids & organisatie psychologie: Rijksuniversiteit van Groningen
 • Basisaantekening NIP-psychodiagnostiek: Rijksuniversiteit van Groningen
 • Opleiding kindercoach en ‘Ik-leer-leren’ coach: Centrum Tea Adema
 • Familie, organisatie, relatie, lichaams en ziekte opstellingen: Academie voor opstellingen
 • Opvoedopstellingen: Kwaliteistopvoeding Marianne Langemeijer
 • Opleiding tot register counsellor ABvC: Stichting counselling Nederland
 • Mindfulness en compassie trainer: Academie voor leven
 • ACT: Academie voor leven
 • Mindfulness trainer voor kinderen: Centrum voor Mindfulness
 • EMDR: Floor Slagter
 • Energetisch waarnemen: School voor energetisch waarnemen

Daarnaast nog een veelvoud aan trainingen en cursussen, check daarvoor mijn LinkedIN profiel

Weetjes over mij en mijn werkwijze. Het maakt mij niet totaal tot wat ik ben, maar het geeft je wel een beeld van waar ik vandaan kom, wat ik meebreng en waar jij je in gehoord en gezien kan voelen. 

 

moeder van 3 tieners

woon samen met Maarten

geboren in West Friesland

gestudeerd in Groningen 

dol op bijleren | opleidingen

23 jaar een zieke vader gehad

de jongste van twee

systemische blik pas ik altijd toe 

genoten van liefdevolle jeugd

wonend op Amsterdam-IJburg

EMDR pas ik ook toe

dol op bergen en natuur

flexibel, maar hou wel van overzicht

integer en compassievol

werkwijze is holistisch 

werkruimte is in Amsterdam

hou van sporten en buiten zijn

werk zo goed als zonder wachtlijst

energetische readings doe ik ook

werk ook graag op locatie

water is mijn levensflow

skilerares geweest

inzetbaar als trainer

hou van open, oprecht en eerlijk. 

wil nog een boek schrijven

hou van ruimte en balans

dol op stedentrips

In jaren ’90 een eetziekte overwonnen

werk ook voor bedrijfsleven

ben intuitief, hou van uitdagingen 

wandel graag met onze hond, CoCo

sociaal, maar hou ook van mijn rust

beoefen yoga om soepel te blijven

kan goed overzicht creëren 

gebruik essentiële oliën dagelijks

op mijn 18de een jaar gereisd

creatief, pas ik ook in werk toe 

geef al vanaf 2014 mindfulness

luister graag naar podcasts

laat me graag inspireren

hou van een goed gesprek

ga een holistische centrum opzetten 

hou van co-creatie met collega’s 

gewerkt in executive search en sales

hou van kloppend en logisch 

volg mij op social media.